Kihagyás

BeeHub platform használati utasítás

Rendszer ismertetés

A BeeHub online platform egy felhőalapú rendszer méhészek számára, ahol egy helyen elérhetik IoT eszközeiket és módosíthatják azok beállításait.

Regisztráció

A BeeHub platformra való regisztrációhoz szüksége van legalább egy támogatott eszközre. A kezdőlapról (platform.beehub.hu) az eszköz regisztrálása oldalra navigálva egy lépésben regisztrálhat a BeeHub platformra és adhatja hozzá első eszközét. Minden további eszközt a platformra való belépés után a jobb felső sarokban taláálható + ikonra kattintva adhat a fiókjához.

Kezdőlap

Belépést követően a kezdőlapon találja magát, ahol az Önhöz tartozó eszközök összesítve láthatóak a legutolsó mérési adatokkal és azok időpontjával. Adott eszköz nevére kattintva megnyílik az ahhoz tartozó részletes méréseket tartalmazó oldal.

Regisztrációt és belépést követően a főmenüben található Beállítások menüpont alatt találja a fiókjához tartozó beállításokat, melyek a következők:

Fiók beállítások

  • Teljes Név - Automatikus számlakiállítás során ez a név kerül a számlára
  • Telefonszám - Kapcsolattartási céllal kerül tárolásra
  • Platform nyelve - az itt beállított nyelv lesz az alapértelmezett nyelv, amely belépés után fogadja a rendszerben, illetve az email és push értesítések is ezen a nyelven fognak kiküldésre kerülni.

Eszköz beállítások

Adott eszköz beállításait a kezdőlapon vagy az eszköz mérések oldalán a fogaskerék ikonra kattintva érheti el.

Új eszköz hozzáadása

Értesítések